2013. dec 09.

Nyerj belépőjegyet a Borarti Adventi Alkotóműhelyébe!

írta: LOR
Nyerj belépőjegyet a Borarti Adventi Alkotóműhelyébe!

KARIS NAGY.jpgHogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Már rég nekifgotaktok, vagy szép lassan kezd eluralkodni a káosz? :) Márcsak 2 hét van a nagy napig! Elképesztő sebességgel rohan az idő. De nyugalom, aggodalomra semmi ok! A karácsony nem kell, hogy a "muszáj ajándékozásról" szóljon. Sőt. Ezt mindenképp jó, ha elkerülöd. Inkább sajátítsd el a slow életérzést. Lassíts! Ajándékozz időt, meghitt együtt töltött perceket. Ennek egyik jó módja lehet, ha idén nem otthon, egyedül, a szobába bezárkózva, gyerekeket felügyeletre bízva, lopott órákban készíted el vagy csomagolod be az ajándékokat, hanem kézenfogod a gyerkőcöket és kirándultok egyet Budaörsre. Ott ugyanis az adventi időszakban a Borarti for Kids foglalkozásain közösen barkácsolhattok, díszíthettek, csomagolhattok és ügyeskedhettek.

A Borarti mindent (szakértelmet, ötleteket, segítséget és kellékeket is) biztosít amire a kreatív csemetéknek és anyukáiknak szüksége lehet a közös ünnepi készülődés alkalmával. Hétvégi boltvadászat helyett töltsétek el közösen az időt és alkossatok együtt valami szépet. A Borati kedves felajánlásában most belépőjegyeket nyerhettek velünk egy általatok választott foglalkozásra. Ìme az adventi program:

alktóház jóóóó.jpg

Mit kell tennetek, ha nyerni szeretnétek? (Figyelem, módosultak a feltételek, egyszerűsítettünk ;)
1. Kérnénk szépen egy Like-ot a Borati for kids Facebook oldalára, és persze a Mamazsola oldalra is, ha még nem tetted volna

2. A Mamazsola facebook oldalon oszd meg a játékfelhívást.

A játék 2013 dec. 13, délig tart. Péntek kora délután sorsolunk (így akár már a szombati, egész napos kreatív műhelyen is részt vehettek). Sok sikert és jó alkotást kívánunk! :)

Szólj hozzá

ünnep karácsony