2014. feb 24.

Farsangi jelmezek anno

írta: LOR
Farsangi jelmezek anno

Ugye nem feledkeztetek meg FARSANGI JÁTÉKunkról?! Szépséges falmatricákat nyerhettek, ha küldtök nekünk képeket (a hét végéig) saját kezűleg gyártott farsangi maskarákról, akár saját gyerekkorotokból, akár gyerkőceitek farsangi jelmeztárából. Bővebb információt a játékról itt találtok.

Ezúton is köszönjük az eddigi pályázatokat! A beküldött képeket a jövő héten tesszük majd közzé (ha Ti is belegyeztek). Viszont addig is; mivel a 7végén nagyon jó hangulatú osztálytalálkozón jártam otthon, szülővárosunkban, gyorsan körülnéztem a régi képek között és hoztam Nektek párat a mi régi fotóinkból.

Mindegyik fotó ovis korunkból: ZSOla bohóc: 1 színes óriás pulcsi + arcfestés + függönyzsinór + cintányér + felemás zokni/cipő. zsoLA katica: szerencsém volt,h épp fekete-fehér-piros melegítőt hordtam akkoriban és akadt egy piros cipellőm is, fekete sísapkára katica csápok és hungarocellből egy  katica hát. ZSOla doktornéni: fehér kendő, fehér köpeny, elsősegély játéktáska és az elmaradhatatlan fehér zokni. zsoLA pillangó: fekete cicanaci, nagy lepel kicsit feldobva, (varrva vagy festve) díszítve, csápok hajból vagy fejpánttal és készen is vagyunk.

Szólj hozzá

farsang halloween jelmez Nyereményjáték