2013. dec 07.

Ajándék ötletelő

írta: LOR
Ajándék ötletelő

Ha idén egyszerűen nincs időd saját gyártású meglepetéseket készíteni a karácsonyfa alá, vagy még szívesen kiegészítenéd az SK ajándékokat, akkor a következő bejegyzés Neked szól. Decemberben néha túl nagy nyűg tud lenni a kényszer, hogy boltba be, boltból ki. Lista fejben, vagy legalább is kéznél. Embertömeg az üzletekben, órákig tartó sorban állás. Elfogyott, már nem kapni, mi legyen helyette? Az egész cécó beárnyékolhatja a békés, boldog ünnepi készülődést. A kismamáknak ráadásul általában hatványozottan kevesebb idejük jut "Angyalkát" játszani. A legokosabb amit tehetsz, ebben a rohanó (túl)fejlett online világban, hogy mikor alszik a gyerkőc vagy épp, oviban/suliban van, fogod a pc-t, lap-top-ot, tab-et stb-stb. és irány a virtuális piactér.

Összegyűjtöttünk Neked pár ötletes, kedves dolgot (kicsiknek és nagyobbaknak) a hazai webboltokból és pénztárcákra szabva kategorizáltuk őket:

  0 - 5.000,- Ft

5000ig.png1: Fa húzós játék, 2: Szivárványos, bagolyfejes csörgő, 3: Napsütötte Muminvölgy könyv, 4: Bábel tornya nosztalgia játék, 5: Design karton babaház, 6: Egyedi textil baba

 

  5.000 Ft - 10.000 Ft

5-10.png

1: Lemez felüljáró közlekedési játék, 2: Eső falmatrica, 3: Párna lakóval, 4: Activity társasjáték

 

  10.000,- Ft felett

10felett.png

1: Fa futóbicikli, 2: Paolo kreatív fejlesztő játék, 3: Jegesmaci könyv és ajtótámasz, 4: Lábbal hajtós transzporter

Szólj hozzá

játék ünnep karácsony ajándék