2014. jan 20.

Képeskő JÁTÉK - Apró köszönőajándékok bármilyen alkalomra

írta: ZSOla
Képeskő JÁTÉK - Apró köszönőajándékok bármilyen alkalomra

Vártátok már az új esztendő első játékát? Íme bemutatjuk nektek kedves felajánlónkat: a Képeskövet

kepesko.png

A mi családunkban több olyan esemény is várható idén, amelyek kapcsán szokás az egybegyűlteket megajándékozni valami aprósággal. A mi legfontosabb kritériumaink, hogy egyedi, megszemélyesíthető és persze örök emlék legyen. Mivel egy esküvő kapcsán például több, mint száz darabról van szó, az sem baj, ha megfizethető kategóriába tartozik.

Most megismerhetitek, sőt kettő, azaz kettő olvasónk meg is nyerheti velünk a tökéletes megoldást, legyen szó házasságkötésről, keresztelőről, szülinapi zsúrról, vagy bármilyen más fontos eseményről. A nyeremény egyenként maximum 15 darab Képeskő a szerencsés játékos által választott témában és kompozícióban.

A TENNIVALÓ: mindössze annyi, hogy a Facebook-on likeolod mindkét oldalt (Mamazsola és Képeskő) és megosztod a játékfelhívás képét.

A Képeskövekkel a Bölcsi-Mikulás révén találkoztunk először, mikor Mazsola kiscsizmájában ilyen kedves figyelmességre leltünk:

miku_1.jpgKésőbb kiderült, hogy a speciális technikával készülő gyönyörű fehér kövek bármilyen kívánt témában, színkompozícióban és szöveggel is rendelhetők, de akár még a betűk stílusa is személyre szabható.

Tudom, hogy manapság SMS-ben és Facebook-on szokás a gyerkőc megérkezését hírül adni, de ez a kedves kis ajándék maradandó emlék lehet például a szűk rokonságnak, és jó segítség is az új szülinap megjegyzéséhez. ;) De remek ajándék lehet Baby shower résztvevőknek, vagy épp a keresztelőt ünneplő társaságnak is. Ha a csemete már "bulizik", a babazsúrok aranyos kiegészítőjeként, vagy búcsú-szuvenírjeként is működik. Lányka és fiús verzióban is:

 Bármi más ötlet is szóba jöhet! Te milyen alkalomra használnád?

bármi.jpg

Szólj hozzá

Nyereményjáték