2014. feb 21.

Babaszoba falra valók: I. nyomtathatók

írta: LOR
Babaszoba falra valók: I. nyomtathatók

8a86f5e425fd592f1f911f519dabae3e.jpgIngyen letölthető innen

A babaszoba szépen alakul már, de csak a legvégén mutatom meg egyben, hogy milyen is lett. ;) Az alapvető dolgokat mind beszereztük már (a pelenkázóban még nagyapó barkácssegítségét várjuk) és a dekor egy része is kész. Persze a legjobb dolgokat (pl. forgó az ágy fölé, faldekor) hagytam a végére, (mint ahogy ZSOla szokta a legfinomabb falatokat az étkezéskor). Vicces, hogy volt fali dekoros lévén, pont ezek az elemek hiányoznak még. Mondanom sem kell, hogy fejben azért már kész a terv, de kellett valami amivel az utolsó 2 hónapban még elbíbelődhetek és leköthetem magam.

Mivel a falra elég sokféle dekorációs elem kerülhet, mini sorozatunkban hozunk Nektek pár ötletet, amit a saját babaszobátokban vagy akár ajándékba adva babaköszöntőkkor is hasznosíthattok.

Első körben jöjjön pár ingyenesen letölthető és nyomtatható idézet és rajz, ami feldobja majd a falakat. Rögzítsd őket akár dekortapasszal a falra, vagy képkeretben, esetleg keményebb papírra nyomtatva csak állítsd őket a polcra.

A képeket közvetlenül elérheted; Róka 2féle színben, Léggömb 4 féle színben, First 5féle színben, Mountains 2 féle verzióban (+1 variáció Pinterest oldalunkon), Happy

+2 lehetőség amit teljesen saját ízlésedre, a baba nevére szabhatsz. Kattints a képekre a forrásért és variáld őket kedved szerint:

free-printable-nursery-art-1.jpg

free-printable-nursery-artwork-3.jpg

Képek forrása és még több inspiráció: http://www.pinterest.com/mamazsolablog/gyerekszoba/

Szólj hozzá

szoba ajándék letölthető dekortapasz 3.trimeszter