2014. máj 09.

Programajánló: Falatka Piknik a nemzetközi Restaurant Day keretében

írta: ZSOla
Programajánló: Falatka Piknik a nemzetközi Restaurant Day keretében

joana_torta.jpgHallottatok már a Restaurat Day-ről? Ennek a nemzetközi kezdeményezésnek a keretében, május 17-én, szombaton bárki "nyithat egy éttermet" egy napra. Amúgy is trendi mostanság vásárokon, piacokon házi készítésű finomságokat árulni. Ez a programsorozat pedig időben egy napra tereli, és közös reklámfelületet ad az egyéni kezdeményezéseknek.

Az, hogy a "karnevál" térben nem koncentrálódik, talán nem is baj. Így - például Budapesten - akár egy városnéző túra keretébe is foglalhatjuk a kiszemelt helyek körbejárását. Egyébként nem csak a fővárosban, de például Sopronban, Győrben, a Balatonnál, de akár Debrecenben is találtok helyszíneket. A mi speciális helyszínajánlatunk most a Falatka Piknik a Google Groundon.

google ground.jpg

Tudjátok, hogy oda vagyok az egészséges alapanyagokért, ezért akkor is a Falatka Piknikét választanám (egyik) célpontként, ha történetesen nem ismerném az egyik főszervezőt. Ez a kis csapat őszinte lelkesedéssel hirdeti az egészséges étrend diadalát. Bár nem profi táplálkozástudósokról van szó, saját, kényszerű diétájuk miatt nagyon sokat tudnak erről az életmódról. Szombati céljuk pedig az, hogy minél szélesebb körben megdöntsék az egészséges táplálkozást övező téves hiedelmeket, miszerint az ilyen ételek íztelenek, unalmasak és nagyon drágák.

A Falatka Piknikre elsősorban azokat várják, akik szeretnének vagy megpróbálnak egészségtudatosan étkezni esetleg valamilyen speciális étrendet kell követniük. A lányok kekszekkel, muffinokkal és más édességekkel, de sós falatokkal is készülnek. Nem használnak fehér lisztet és cukrot, és lesznek laktóz- és gluténmentes ételek is. Ízelítőül:

Remek tavaszi családi programnak ígérkezik, különösen, hogy szervezők (igény esetén) a különleges helyszín, a Google Ground bejárásával is kecsegtetnek.

Restaurant Day 2014.05.17 (szombat)

Falatka piknik 10:00-16:00

Google Ground, Nagytemplom utca 30.

További infoért kattints a Falatka facebook oldalára

Szólj hozzá

reggeli tavasz család program allergia recept sütés immunerősítés tízórai vagy uzsonna