2013. nov 17.

LEGO alaplap telefonon

írta: LOR
LEGO alaplap telefonon

logo-builder-case-04.jpgMily´ játékos, mily´ mesés, mily´ csodás ötlet! Gyerekeknek és gyerek lelkű felnőtteknek. Èn magam is egyből nekilátnék az építkezésnek, ha a kezem ügyébe kerülne egy ilyen tok. Már borítanám is ki a földre az otthoni (még gyerekkori karácsonyok során gyűjtögetett) nagy doboz LEGO-t, és kezdődhetne a szortírozás, ötletelés és megvalósítás. Azt hiszem most azonnal fel is veszem ezt a terméket az idei karácsonyi kívánságlistámra.

A telefontok segítségével a csöppségek számára is alternatívát tudunk nyújtani, a telefonunk online világára mégpedig magával a telefon offline hátlapjával. A babák a mai világban, onnan kezdve, hogy elkezdenek tárgyak felé nyúlni, fogni, egyből a szülők mobiljára hajtanak. Na jó, ha nem is egyből, de az első tíz tárgyban a telefon biztosan szerepel. Mert látja a szülők kezében, mert izgalmas, mert valami fontos dolog rejtőzhet benne; mese varázsló, zenetár, netán még egy dzsin is. Ezentúl, ha a gyerkőc a mobilunk után nyúl, nem kell egyből rászólnunk, hogy azt nem szabad, csak fordítsuk meg a telefont és hagyjuk játszani.

lego-belkin-iphone-5-case-designboom04_1.jpg

lego-belkin-iphone-5-case-designboom03_1.jpg  lego-belkin-iphone-5-case-designboom05_1.jpg 

lego-belkin-iphone-5-case-designboom01_1.jpg

A telefontok a belkintől rendelhető, és Iphone 5, 5S-el kompatibilis. Azoknak akiknek netán még a "régimódi" Iphone 4 vagy 4s-ük lenne, a smallworks nyújt megoldást.

 

Szólj hozzá

játék