2014. feb 11.

Játék: Február, Farsang, Falmatrica

írta: LOR
Játék: Február, Farsang, Falmatrica

il_570xN.544295888_5h50.jpgHa már február és ha már áll a bál, akkor fokozzuk hangulatot. Újabb nyereményjátékot hirdetünk. Olvastátok már a farsangi jelmezes összeállításunkat? Nagyon kíváncsiak vagyunk, Ti hogyan oldottátok meg idén saját gyerkőceitek maskaráját! (Csupa) otthoni kellékből, ne adj isten kölcsönzőből? Retro emlékek is jöhetnek! Milyen ötletekkel állt elő annak idején Anyukátok mikor Ti voltatok kicsik? Gyűjtsük össze a kreatív megoldásokat!

Feladat:

Küldjetek nekünk egy-egy fotón, pár sor leírással farsangi jelmez ötleteteket! A legjobbakat (előzetes egyeztetés után) szívesen megosztanánk olvasóinkkal, Facebookos táborunkkal is. A beküldött "pályázatok" közül sorsolni fogunk, így mindenki ugyanannyi eséllyel (de természetesen, ha van kedve akár több képpel is) indulhat.

73f99f42a673d783956826392d75d267_1.jpg

Nyeremény:

Ezúttal, kedves barátunk, a coloring bubbles - matrica design ajánlott fel falmatricákat a nyertesek számára, hogy otthonotokban ne csak a február, de akár az egész év  is színpompás legyen. Az egyedi falmatrica motívumok igazi vidámságot varázsolhatnak otthonotokba. 3 db nyertest sorsolunk majd: gazdára talál egy 50 db-os színes pöttyökből álló csomag és két választott kapcsoló matrica.

kapcsoló köré.png

Határidő, feltételek:

A képe(ke)t a leírással együtt küld el nekünk a mamazsolablog@gmail.com email címre, február végéig (2014. 02. 28.). Farsang utolsó napján, március 5-én sorsolunk! Nagyon várjuk a műveket és sok sikert kívánunk mindenkinek! Aki a Facebookon megosztja (FIGYELEM, csak akkor látjuk biztosan a megosztást, ha a publikus) a játék felhívást, dupla eséllyel indul, két sorszámot is kap a sorsoláshoz használt random számgenerálóban.

Szólj hozzá

játék farsang ünnep halloween tél ajándék jelmez