2014. már 02.

Babaszoba falra valók: II. születési statisztika

írta: LOR
Babaszoba falra valók: II. születési statisztika

Külföldön nagy divat és szerintünk is kedves ötlet ezért hoztunk Nektek ingyen letölthető és szerkeszthető verziót a birth stat, vagyis születési statisztika képekre. Akár a falra, akár keretben a polcra szánod őket, saját használatra vagy ahogy a korábbi példák, ez is remek ajándék lehet, ha babanézőbe indulsz.

A lenti képekre vagy a linkekre kattintva találsz fiús és lányos szín verziót is. Word formátumban készítettük elő az alapokat, hogy bárki, extra szerkesztő program nélkül változtatni tudjon rajtuk. Így hát ahhoz hogy személyre szabd őket, annyi csak a dolgod, hogy megnyitod a fájlokat és átírod az adatokat, majd kinyomtatod a képet.

Ha a mi verziónkban szereplő betűtípusokat szeretnéd használni, akkor az alábbi ingyenes fontokat kell letöltened és telepítened: sketch rockwell, a hundred miles, comic book comando. (Telepítés: ha letöltötted és lementetted a betűtípusokat, akkor kicsomagolás után jelöld ki majd másold őket a Sajátgép/C:/Windows/Fonts mappába, majd nyisd meg újra a Word Dokumentumokat. Most már dolgozhatsz ezekkel a fontokkal is.)

 

születési_stat_fiú.png

születési stat.pngIngyen letölthető, szerkeszthető és nyomtatható születési statisztika: FIÚS

Ingyen letölthető, szerkeszthető és nyomtatható születési statisztika: LÁNYOS

 

Szólj hozzá

szoba ajándék letölthető