2014. feb 15.

Baba hűségprogramok és mintacsomagok

írta: LOR
Baba hűségprogramok és mintacsomagok

babamail.jpg..és már csak 2 hónap. Hát ez a nap is elérkezett. Innentől pihenő, nincs több munkahely (egy darabig). Az utódomtól (aki nagyon kedves és talpraesett és biztosan nagyon jól megállja majd a helyét) búcsúzóul, és hogy meghálálja a "betanítást" egy babatermék csomagot kaptam. Telis-tele a legjobb minőségű "bio" ápolási cikkekkel. Csodák csodája ZSOla is pont ezeket a szereket használta annak idején Mazsolánál. Ha bármilyen baba terméket kell(ett) vennem (ami szerepel a listán és rendelkezésre kell, hogy álljon mire Pán Péter megérkezik) mindig őt hívom/hívtam fel, hogy mit ajánl. Azoknak, akik nincsenek ilyen szerencsés helyzetben, mint én, és nem tudnak kitől ajánlást, tanácsot kérni összegyűjtöttünk pár programot és ingyenes termékminta kérési lehetőséget, hogy könnyebben tesztelhessék a márkákat és végül rátaláljanak a számukra legszimpatikusabbakra, és a baba számára legmegfelelőbbekre.

Minthogy annak idején, pályakezdő marketingesként egy nagy élelmiszer és kozmetikum lánc hűségprogramjába sikerült átfogó bepillantást nyernem, ismerem már a termékminták céges és fogyasztói oldalát is. Szerintem klasszak ezek a lehetőségek. Jómagam is szívesen próbálgatom a mintákat és gyűjtögetem a pontokat, ugyanakkor meglehetősen márka,- és bolthű is vagyok. Persze oda is el kell jutni, hogy kiválasszuk az adott márkát és letegyük a voksunkat 1-1 termék mellett. Nézzük mik a lehetőségek a kíváncsi kismamák számára itthon.

Hűségprogramok:

DM baba bónusz program: Kedvezmények babaápolási szerek vásárlásához + kuponok és kezdőcsomag. Legkorábban a várható születési dátum előtt 2hónappal tudsz regisztrálni itt. Ha Ausztriába ingázol, jó ha tudod, hogy a magyar DM-es kártyát kint is használhatod! Az ottani program leírás és regisztráció itt.

ZSOla: Tudom, hogy létezik olcsóbb drogéria a DM-nél, én két okból vagyok mégis hűséges vásárlójuk. Az egyik, hogy remek minőségű saját márkás termékeik vannak, többek között a babylove pelenkák és nedves törlőkendők, vagy később a bébiételek. A másik pedig a törzsvásárlói program, melynek keretében a rendszeres - sokszor komoly értékű - kedvezménykuponokon felül soha nem felejtik el sem az én, sem a kislányom születés- és névnapjait (köszöntéssel és ajándékkal).

Rossmanó: A Rossmann babaprogramja, mely a baba életkorának megfelelően gyűjti össze az akciókat és küld el számodra további kedvezményeket. Regisztráció itt.

(Müller rajongóknak rossz hír; a Müller hálózatában egyelőre nincs baba program.)

Picuri a Johnson-s-tól: Kicsit bonyolultabb hűségprogram, a megvásárolt Johnson's márkás termékek után ír jóvá pontokat, melyeket vagy további termékekre vagy ajándékokra válthatsz be. Regisztráció után kezdőcsomagot küldenek minden tagnak. További részletek itt.

Mintacsomagok:

Felicitas: Akik jártak már védőnőnél azok biztosan találkoztak már a Felicitas csomagokkal. (Bár, ha jól emlékszem hozzám nem jutott el az első csomag.) A Felicitas tanácsadó programon keresztül várandós, kismama és baba csomaghoz is hozzájuthatsz. További részletek itt.

ZSOla: jó tudni, hogy a Felicitas (is) úgynevezett közvetlen üzletszerző szerv. Engem például sokadszorra keresnek a kismama csomagra hivatkozó - egyébként korrekt - életbiztosítási ügynökök. (Hozzáteszem az adatkezelési szabályzatuk szerint ezt letilthatnám, csak még nem vettem a fáradságot)

PromoBox: Ezt a babacsomagot a kórházakban a szülés utáni napokban kapják meg az édesanyák. Egy rendkívül igényes doboz tele termékmintákkal és az Édes kisbabám című hasznos könyvecskével. Részletekért a csomagról kattints ide.

Pampers: A Pampers Village oldala jelenleg fejlesztés alatt áll, de később érdemes lesz visszalátogatni ide. Regisztráció után ők is küldenek Neked tájékoztatót különböző áruházak pelenka akcióiról, és babád korának megfelelően 1-1 minta terméket is postáznak.

Libero Klub: Ha náluk regisztrálsz, a pelusok kódjáért cserébe Libero termékeket, játékokat, könyveket és egyéb ajándékokat választhatsz.

Nestlé Baba: A Nestlé klubja is rengeteg információt, leírást és tippet ígér, hogy mintacsomagot küldenek-e a klubtagoknak azt még nem sikerült kiderítenem, de nem kizárt. Van tapasztalatok vele?

Nivea Baby: A Nivea is kínál szakértői tanácsokat, tippeket és itt találod regisztrálás után azt az alkalmazást is amiről korábban már írtunk, és ami segítségével (szintén) nyomon tudod követni babád fejlődését. Próba termékeket a Nivea nem ígér, de minden termékükről bővebb leírást találhatsz a honlapon.

Több fórumon olvastam, hogy a Milupa, Milumil és Hipp is küld mintákat, de kutatásaim itt nem vezettek sikerre. Ha tudjátok, hogy tőlük hogyan lehet próbaterméket kérni, illetve ha van további tippetek, írjátok meg nekünk!

Szólj hozzá

ingyenes szoptatás fejlődés ápolás 3.trimeszter